Vanhat kuvat aiempaan loistoon

Vanhojen valokuvien korjaus ja restaurointi

Onko albumeissasi ja pöytälaatikoissa vanhoja kuvia, joiden ikä alkaa näkyä jo itse kuvassa? Ovatko värit haalistuneet tai kellastuneet? Vanhoja kuvia korjaamalla ja restauroimalla niistä voidaan nauttia pidempään, jonka lisäksi korjaukset voivat paljastaa aiemmin piilossa olleita yksityiskohtia.

Vanhoja kuvia voidaan korjata hyvinkin pitkälle

Pahimmillaan vanhassa valokuvassa voi olla halkeamia tai kuva on ollut alunalkaenkin epätarkka ja heikosti valottunut. Kaikkia näitä virheitä voidaan muokata niin, että vanhasta valokuvasta voidaan luoda lähes alkuperäisen veroinen, ellei jopa aiempaa parempi versio. Tutustu alla esimerkkeihin valokuvien korjauksista ja ota meihin yhteyttä palautteeksesi omat kuvasi niiden loistoon!

Onko tiedossa juhlat tai yritystapahtuma? Tarvitsetko laadukkaan kuvan itsestäsi työnhakuun? Onko rippi-, ylioppilas- tai hääkuvan ottaminen ajankohtaista?

Kaikkien näiden ja monien muiden kuvauspalveluiden kohdalla Kuvamestarit tarjoavat ammattitaitoista apua Lahdessa, Hollolassa ja lähiseuduilla! Kuvaukset voidaan järjestää toiveidenne mukaisesti joko studioissamme tai miljöössä esimerkiksi juhla- tai tapahtumapaikalla.

Kauppakeskus Trio, Lahti

Aleksanterinkatu 18, 15140 Lahti

}

ma-pe 9-19, la 10-17

Pullapoikien kiinteistö, Hollola

Keskikankaantie 1, 15860 Hollola

}

ma-pe 10-17, la sopimuksen mukaan.