Miten tai millä katsot kuvia 10 vuoden päästä?

Vanhojen tallenteiden digitointi pidentää niiden säilyvyyttä

Vanhat filmit, valokuvat, kaitafilmit, diat ja paperikuvat eivät alkuperäisestä tarkoituksestaan huolimatta ole ikuisia. Vääristymät, haalistumat ja kulumat voivat johtaa jopa vanhojen tallenteiden käyttökelvottomuuteen. Vanhojen ja rakkaiden muistojen säilyvyyden varmistamiseksi ne on hyvä tallentaa uudestaan digitaaliseen muotoon.

Kuva-, video- ja äänitallenteet ovat digitoitavissa

Vanhoja tallenteita voidaan kuitenkin tallentaa uudelleen digitaaliseen muotoon, jolloin vanhat muistot säilyvät kauemmin. Digitointi voidaan toteuttaa kuva-, video- ja äänimateriaalille niin, että voit editoida niitä vielä jälkikäteen itsekin. Jos tallessa on esimerkiksi vanhoja filmejä matkoilta, niistä voidaan koostaa digitaaliseen muotoon kollaaseja, joka voi olla hauska lahja esimerkiksi pyöreitä merkkipäiviä juhlistaessa!

Onko tiedossa juhlat tai yritystapahtuma? Tarvitsetko laadukkaan kuvan itsestäsi työnhakuun? Onko rippi-, ylioppilas- tai hääkuvan ottaminen ajankohtaista?

Kaikkien näiden ja monien muiden kuvauspalveluiden kohdalla Kuvamestarit tarjoavat ammattitaitoista apua Lahdessa, Hollolassa ja lähiseuduilla! Kuvaukset voidaan järjestää toiveidenne mukaisesti joko studioissamme tai miljöössä esimerkiksi juhla- tai tapahtumapaikalla.

Digitointipalvelut Kuvamestareiden kautta

Teemme tiivistä yhteistyötä digitointipalveluiden tarjoajan kanssa, joten voit tuoda vanhat tallenteet digitoitavaksi meille. Välitämme ne digitoitavaksi ja hoidamme uusien tallenteiden toimituksen teille haluamallanne tavalla. Ota meihin yhteyttä ja kysy tarkemmin digitointipalveluista, tai piipahda liikkeeseemme!

Kauppakeskus Trio, Lahti

Aleksanterinkatu 18, 15140 Lahti

}

ma-pe 9-19, la 10-17

Pullapoikien kiinteistö, Hollola

Keskikankaantie 1, 15860 Hollola

}

ma-pe 10-17, la sopimuksen mukaan