Kuva meille – muki teille

Kuvatuotteet ovat oivallinen ja yksilöllinen lahja

Erilaiset kuvatuotteet, kuten kuvakirjat, kalenterit, mukit ja muut vastaavat ovat vakiinnuttaneet suosionsa lahjoina, joista riittää iloa pitkäksikin aikaa. Kuvalla yksilöidyt tuotteet ovat oivallisia lahjoja etenkin niille läheisille, joilla on jo kaikkea.

Kiitos- ja kutsukortit

Kutsukorttien aiheet keskittyvät useimmiten juhlittaviin henkilöihin ja etenkin lapsuuskuvat ovat nykyään erittäin suosittua kuvitusta kutsukortteihin. Perinteisesti kiitoskorttiin ikuistetaan päivänsankari – tai sankarit – mutta oma persoonallisuus saa korostua niissä. Autamme mielellämme kiitos- ja kutsukorttien sommittelussa ja tarvittaessa myös aiheiden valinnassa.

Kuvalahjat

Valokuvia voidaan käyttää hyödyksi lahjan kuin lahjan toteutuksessa. Haluamasi kuva voidaan painaa moniin erilaisiin tuotteisiin, kuten mm. tekstiileihin, mukiin, hiirimattoon, magneettiin, avaimenperään..

 

Kuvakirjat ja kalenterit

Kuvakirja on oivallinen muisto merkkipäivästä tai vaikka matkasta, jonka avulla palaat onnellisimpiin hetkiisi ja rakkaimpiin muistoihin. Kuvakokoelmaa voidaan käyttää myös seinäkalenterin tekemiseen, josta riittää iloa läheisimmille. Voit tehdä kirjat ja kalenterit haluamistasi kuvista ja saat tilattua ne liikkeidemme kautta.

Canvas- ja valokuvataulut

Valmistamme valokuvistasi erilaisia tauluja haluamaasi kokoon korkealaatuiselle canvas-materiaalille. Tulostamme valokuvia myös valokuva- ja julistepapereille. Esimerkiksi maisemakuvat heräävät upeasti henkiin isommalla pinta-alalla ja voit luoda omat, juuri sisustukseesi sopivat elementit haluamistasi kuvistasi.

Muut tuotteet

Valokuva-albumit

Perinteiset valokuva-albumit ovat nykypäivänäkin varsin suosittuja vaihtoehtoja ikuistaa kuvat helposti selattavaan muotoon. Saatte hankittua kauttamme albumit kuvianne varten esimerkiksi digikuvienne tulostuksen yhteydessä.

Valokuvakehykset

Löydät Lahden liikkeestämme laajan valikoiman erilaisia kehyksiä, joita hyödyntää joko tulostetuissa digikuvissa tai kuvatauluissa. Saat meiltä juuri tarvitsemiesi mittojen mukaan tehdyt kehykset ja vaihtoehtoja on niin moneen lähtöön, että löydät varmasti juuri makuusi sopivimmat kehykset.

Kulkulupa- ja ID-kortit

Mikäli tarvitset kulkulupia tai ID-kortteja esimerkiksi yrityksesi käyttöön tai tapahtumaan, toteutamme nämä teille kokonaisvaltaisena palveluna kuvausta ja tarvikkeita myöten.

Kauppakeskus Trio, Pohjakerros, Lahti

Aleksanterinkatu 18, 15140 Lahti

}

ma-pe 9-19, la 10-17

Pullapoikien kiinteistö, Hollola

Keskikankaantie 1, 15860 Hollola

}

ma-pe 10-17, la sopimuksen mukaan.