Potretti itsestäsi tai koko pesueesta

Monipuoliset kuvaukset studiossa ja miljöössä

Onko tiedossa juhlat tai yritystapahtuma? Tarvitsetko laadukkaan kuvan itsestäsi työnhakuun? Onko rippi-, ylioppilas- tai hääkuvan ottaminen ajankohtaista?

Kaikkien näiden ja monien muiden kuvauspalveluiden kohdalla Kuvamestarit tarjoavat ammattitaitoista apua Lahdessa, Hollolassa ja lähiseuduilla! Kuvaukset voidaan järjestää toiveidenne mukaisesti joko studioissamme tai miljöössä esimerkiksi juhla- tai tapahtumapaikalla.

Studiokuvauksen ammattilaiset palveluksessanne

Kuvaamme Lahden ja Hollolan studioissamme kaikki tarvitsemanne kuvat. Etenkin lapsi-, rippi- ja ylioppilaskuvat ovat erittäin tyypillisiä kuvausaiheita, mutta toteutamme mielellänne näkemyksenne kuvasta kuin kuvasta. Laadukkaasti varustellulla studiollamme ja ammattitaitoisen kuvaajan toimesta voit olla varma, että kuvasi onnistuvat aina!

Teemme muiden muassa seuraavia studiokuvauksia:

  • Tapahtumakuvaukset
  • Lapsikuvaukset
  • Rippikuvaukset
  • Ylioppilaskuvaukset
  • Hää- ja kihlajaiskuvaukset
  • Perhe- ja sukukuvaukset
  • Lemmikkikuvaukset
  • Tuotekuvaukset
  • Matrikkelikuvaukset

Kuvaajat käytettävissänne juhla- ja tapahtumapaikalla

Studiokuvauksen lisäksi kuvauspalvelumme ovat käytettävissä miljöössä, esimerkiksi juhla- tai tapahtumapaikalla. Valokuvauksen ammattilaisina huomioimme valaistusolosuhteet ja varmistamme, että saat ikuistettua tapahtumasi laadukkaiden kuvien avulla. Ikuistamme tilaisuuden kuin tilaisuuden tilanne- ja ryhmäkuvineen.

Vuokraa meiltä Polaroid-kamera filmin hinnalla, saat kuvat heti!

Voitte vuokrata meiltä Polaroid-kameran erilaisiin juhliin ja tapahtumiin, jolloin kuka tahansa voi toimia kuvaajana. Kuvat saatte heti käyttöönne, joten Polaroid-kamera on varsin hauska osa esimerkiksi hääjuhlaa! Maksat vain filmin hinnan Polaroid-kamerasta.

Soita, tai tule liikkeeseemme tiedustelemaan vapaita kuvausaikoja, niin räätälöimme juuri sinulle sopivan kuvauksen. Vilkaise myös galleriamme viimeisimmistä kuvauksistamme!

Kuvaushinnasto

Tapahtumakuvaus:
Ensimmäinen tunti 110 €, seuraavat 75 €
Pyhälisä/tunti 100 €

Studiokuvaus:
Ajanvaraus löytyy etusivultamme, hinnat ilmoitetaan varauksen yhteydessä!

Kauppakeskus Trio, Pohjakerros, Lahti

Aleksanterinkatu 18, 15140 Lahti

}

ma-pe 9-19, la 10-17

Pullapoikien kiinteistö, Hollola

Keskikankaantie 1, 15860 Hollola

}

ma-pe 10-17, la sopimuksen mukaan.