Tilaa kuvat kotoa käsin

Tee kuvatilaus kätevästi kotikoneelta

Studiokuvat

Kuvatilaus.fi:ssä voit tarkastella studiokuvauksesi koevedokset ja tehdä kuvatilauksesi helposti ja vaivattomasti suoraan kotikoneeltasi. Pääset selaamaan kuviasi ja tilaamaan niistä kuvatuotteita syöttämällä kuvatunnuksesi alla olevaan kenttään. Kuvatunnuksen saat sähköpostitse, kun kuvasi on ladattu palveluun.

Muut valokuvat ja kuvatuotteet

Studiokuvien lisäksi voit tilata kuvatilaus-palvelumme kautta myös perinteisiä valokuvia ja muita valokuvatuotteita. Tutustu palveluun ja tilattaviin tuotteisiin alla olevien linkkien kautta.

Tilaus Lahden liikkeelle

Tilaus Hollolan liikkeelle

Valitettavasti kaikkia tuotteita emme pysty lisäämään nettitilauspalveluun, joten jos etsimääsi tuotetta ei löydy listalta tule käväisemään liikkeellä.

Helpot maksutavat

Verkkopalvelussamme voit helposti maksaa tilauksesi joko verkkopankkitunnuksillasi tai Collector-laskulla. Maksuvälittäjinä käytämme Suomen tunnetuimpia maksuvälittäjiä joten maksaminen on taatusti turvallista.

Kuviesi valmistuttua ne toimitetaan postitse ilmoittamaasi postiosoitteeseen. Kuvatilauspalvelun kotisivulle pääset klikkaamalla alla olevaa Kuvatilaus.fi-linkkiä.

Kauppakeskus Trio, Pohjakerros, Lahti

Aleksanterinkatu 18, 15140 Lahti

}

ma-pe 9-19, la 10-17

Pullapoikien kiinteistö, Hollola

Keskikankaantie 1, 15860 Hollola

}

ma-pe 10-17, la sopimuksen mukaan.