Anna lahjaksi lahjakortti

Nouda lahjakortti liikkeestämme tai tilaa suoraan vastaanottajan kotiin

Lahjakortti on varma valinta lahjaksi! Anna lahjaksi lahjakortti Kuvamestareiden ammattitaitoisiin kuva- ja kuvauspalveluihin Lahdessa ja Hollolassa. Voit tilata lahjakortin studiokuvaukseen tai valitsemallesi summalle käytettäväksi kaikissa palveluissamme. Lahjakortin voit noutaa suoraan liikkeestämme, tai halutessasi lähetämme sen suoraan vastaanottajalle. Tilauksen saat tehtyä sivun alaosassa olevalla lomakkeella.

Lahjakorttien hinnat

 

Lapsikuvaus 59€

Lahjakortti sisältää kuvauksen studiossamme (Lahti tai Hollola), sähköiset vedokset kuvatilaus.fi-palvelussa sekä 2 kappaletta 10×15 kuvaa pohjukkeilla. Lisäkuvat tilattavissa erikseen.

Perhekuvaus 70€

Lahjakortti sisältää kuvauksen studiossamme (Lahti tai Hollola), sähköiset vedokset kuvatilaus.fi-palvelussa sekä 2 kappaletta 10×15 kuvaa pohjukkeilla. Lisäkuvat tilattavissa erikseen.

Ylioppilas- tai valmistujaiskuvaus 79€

Lahjakortti sisältää kuvauksen studiossamme (Lahti tai Hollola), sähköiset vedokset kuvatilaus.fi-palvelussa sekä 2 kappaletta 15×20 kuvaa pohjukkeilla. Lisäkuvat ja kiitoskortit tilattavissa erikseen.

Hääkuvaus studiossa 120€ 

Lahjakortti sisältää kuvauksen studiossamme (Lahti tai Hollola) ja sähköiset vedokset kuvatilaus.fi-palvelussa. Kuvat ja kiitoskortit tilattavissa erikseen.

Lahjakortti halutulle summalle 

Voit myös tilata yleisen lahjakortin valitsemallesi summalle (käytettävissä Lahden ja Hollolan Kuvamestari-liikkeissä tarjolla oleviin palveluihin ja tuotteisiin). 

 

Mikäli noudat lahjakortin liikkeestä, on se noudettavissa vielä saman päivän aikana. Tilaus maksetaan noudon yhteydessä. Postilla tilatessa maksutiedot lähetetään tilauksen jälkeen sähköpostilla ja lahjakortti lähetetään, kun maksu näkyy tilillämme. 

 

 

 

  Tilaa lahjakortti

  Lahjakortin toimitustapa

  10 + 6 =

  Kauppakeskus Trio, Pohjakerros, Lahti

  Aleksanterinkatu 18, 15140 Lahti

  }

  ma-pe 9-19, la 10-17

  Pullapoikien kiinteistö, Hollola

  Keskikankaantie 1, 15860 Hollola

  }

  ma-pe 10-17, la sopimuksen mukaan.